Om Cyberfix

Vi gør IT og teknik nemt, tilgængeligt og forståeligt for ALLE.

Hvem er vi?

Hos Cyberfix møder du afhængig af opgaven, enten Bjarke eller Nikolaj. Sammen sikre vi at kunderne får den bedste service og produkter af høj kvalitet.

Bjarke A. Steffensen

Bjarke Askholm Steffensen

Ejer af CYBERFIX

Nikolaj Askholm Jørgensen

Grafisk Design og webudvikling

Vores Vision

IT-Support skal være mere tilgængeligt for private og mindre virksomheder - uden at være besværligt eller dyrt!

Cyberfix en startup IT-Virksomhed er startet af Bjarke i 2021. Vores services og produkter tager udgangspunkt i det vi i forvejen er gode til, nemlig IT-Support, IT-Infrastruktur og tilhørende sikkerhed, samt Webudvikling og Grafisk Design.

Vi forsøger konstant at udvikle virksomheden og vores kompetencer. Alle ansatte er pt. under uddannelse. For vores kunder betyder det en smule længere behandlingstid, rigtig skarpe priser og stadig et tårnhøjt service niveau.

Hvorfor vælge os?

Den bedste service til de skarpeste priser!

Hvad

Alle møder digitalt udstyr og IT i hverdagen, alt fra en smartphone og en bærbar computer til en dankort terminal. Vi er online på sociale medier som Facebook eller Twitter, man kan heller ikke drive en forretning uden en flot hjemmeside. Vi er afhængige af det digitale hvér dag, vi er afhængige af at det virker for at få hverdagen eller virksomheden til at køre rundt.

Hvordan

Der er mange der ikke ved hvordan alt den teknologi fungere. Hvad gør man når printeren ikke kan komme på netværket, eller når mailprogrammet ikke virker? Hvordan installere man forøvrigt et nyt styresystem som Windows 11? Og hvordan sætter jeg et Wifi Accespoint op? Kort sagt er der mange ting man skal have styr på.

Hvorfor

Sikkerheden omkring den teknologi vi bruger er en udfordring. Hver dag er der nyheder om netbank svindel eller virksomheder, der har fået stjålet eller låst deres data. Mange får også hacket deres konti på de sociale medier. Ved du f.eks. hvilke Apps der har adgang til mikrofonen på din mobil? Ved du om din Wifi kode er stærk nok?

Hvem

Hos Cyberfix er vi kæmpe fan af teknologi, men man må sige det går stærkt og det digitale univers er komplekst. Desværre er det også svært at finde den rigtige hjælp. Hvordan finder man den bedste computer til prisen, uden at spørge sælgeren i forretningen? Hvordan undgår jeg at få en kæmpe regning, for at at få lidt faglig hjælp til at konfigurere min IT udstyr?

Cyberfix er til for at gøre IT-Support nemt og billigt. Vi forstår teknologien bag de tekniske dimser I bruger, vi kan konfigurere dem, reparere dem og fortælle dig / jer hvordan det virker. Som nævnt på forsiden af hjemmesiden, levere vi services til super skarpe priser. Det kan vi da begge ansatte er i gang med at videreuddanne os, man kan sige vi er en virksomhed bestående af “erfarne studiejobbere”. For os betyder det at erfaring og glade kunder, lige så meget som løn. For vores kunder betyder det en smule længere behandlingstid på nogle områder, men det betyder også en markant billigere pris