It-Sikkerhed

Vi tilbyder i IT-Sikkerhed, og opsætning af sikkerhedsindstillinger på enheder.

Hvad er problemet?

“IT-Sikkerhed og tryghed ved brug af internet samt smartphones mv., er en af vores vigtigste prioteter!”

Brug af smartphones, laptops og brug af internettet er en uundgåelig del af vores hverdag. Det er blevet nemt at studere via online-undervisning, julehandlen kan klares hjemmefra sofaen og vi kan se nyhederne på vej i bussen. I virksomheden deltager vi i online møder, eller bruger regnskabsprogrammer i skyen.

Desværre kommer udviklingen ikke uden udfordringer. De kriminelle er flyttet med i det digitale univers. Bankrøveren går nu efter din netbank, børnelokkeren er flyttet fra cykelstien og ind på de sociale medier.

Regler og sammenhænge mellem de online services vi bruger, kan føles uigennemskuelige. Vores online adfærd bliver registreret af store internationale virksomheder, vores apps på smartphonen snakker sammen med virksomheder langt væk i en anden del af verden.

Mange har nok prøvet at blive præsenteret for en online reklame, om et emne vi har diskuteret i den fysiske verden. Sikke et pudsigt sammentræf, hvordan ved vores smartphone det?

Cyberfix vil have kontrollen tilbage. Vi ønsker at hjælpe dig, din virksomhed og din familie med at få styr på sikkerheden på dine enheder og dit netværk.

Hvad tilbyder vi?

Kontakt os her, så sammensætter vi et tilbud der passer til dit / jeres behov. 

*Priserne for det øverste eksempel starter ved 995,- inkl. moms.

Awareness Træning

Uddannelse af dig eller dit personale

Hvordan skal man beskytte sig og hvad skal man beskytte sig i mod? Vi kommer og fortæller hvilke trusler der kan ramme dig. Vi forklare hvad malware er, hvordan du får virus på din computer og hvad du skal være opmærksom på.

Alt sammen tilpasset dine ønsker og din tekniske forståelse.

Sikring af wifi

Sikring af den digitale dør til dit hjem eller virksomhed

Når man får opsat sit wifi i hjemmet, på kontoret eller i forretningen, gøres det som oftest med en masse standard indstillinger. Dette kan desværre gør dig udsat, det er meget nemt for it kriminelle at gætte en standard bruger eller en standard kode. Disse oplysninger ligger som oftest frit tilgængeligt på nettet.

Vi kommer og sikre dit netværk og det udstyr det kører på (access point og routere etc.) Vi tilpasser indstillingerne til dig og/eller din forretning, så du er mest sikker. Vi vil også gerne lære dig hvordan du kan vedligeholde disse indstillinger, så du fremadrettet selv kan opdatere dit netværk.

Opsætning af enheder

Sikring af dig dine enheder

Vi sørger for at dine enheder er opdateret med nyeste firmware / software, dette gælder også vitale netværksapps.

Vi gennemgår også din beskyttelse og sikkerhedsindstillinger på dine enheder, afhængig af om det er en printer eller den bærbare computer. Det kan være korrekt opsætning af et virus program.