Hjemmesider og Priser

Ræk ud til dine kunder med moderne hjemmesider og priser der er til at overskue.

Hjemmesider til hvem?

Cyberfix laver hjemmesider målrettet mindre erhvervsdrivende, foreninger eller private. Det kunne være en hjemmeside til håndværkeren, til haveforeningen, eller til den lille butik eller frisøren. Vi har oven i købet nogen af markedets bedste priser.

Uanset om hjemmesiden skal dække det mest basale, eller om er der behov for den store omgang, så guider vi dig / jer gennem hele forløbet og der betales ikke før der er tilfredshed med produktet.

Vi arbejder primært med CMS systemet WordPress, som også er det mest udbredte og det er der en god grund til. WordPress er simpelt, nemt at vedligeholde og der er ekstremt mange muligheder for at lave en flot og funktionel hjemmeside.

Vores løsninger

For at se eksempler på hjemmesider og priser, er der nedenfor nogle standardpakker at tage udgangspunkt i og links i bunden af denne side. Skulle der være behov for noget andet eller tilføjelse af noget ekstra? Så giv os besked og jeg er sikker på vi kan imødekomme jeres behov.

 

*Alle priser er ekskl. moms og uden køb af domæne/webhotel

Basal hjemmeside
1.995,-
"Visistkortet"
Reklamér med dit projekt, virksomhed, forening eller andet. Siden fungerer som et online visitkort og fortæller kort, hvem du / I er, kombineret med et par billeder og kontaktinfo. En simpel side, til en skarp pris!
Standard template
1-3 sider med billeder, video og tekst
Link til SoME (eks. Facebook)
Mobilvenligt design
Bestil nu
eCommerce hjemmeside
13.995,-
Virksomheden med webshop
Til den mindre virksomhed med webshop. Der er store krav til indhold og design, da webshoppen er en uundværlig del af forretningen. Kunderne bruger lang tid på jeres hjemmeside, der er derfor et behov for at blive kræset lidt ekstra for det grafiske, samt et behov for at føre statistik kundernes brug af siden.
ALT fra standart hjemmsiden +
Unikt og skræddersyet design
Op til 20 sider
Webshop med WooCommerce (inkl. de første 20 produkter)
Tracking og statistik med Google Analytics
Billedeoptimering
Bestil nu

Drift

Hvis du / I ikke ønsker at drifte virksomhedens hjemmeside, fordi I har travlt med at gøre det I er gode til, så hjælper vi gerne med vedligehold og opdateringer.

Det er vigtigt at at have en præsentabel og opdateret hjemmeside, da det ligesom det tøj vi går i, er med til at repræsentere os og vores virksomhed. Det er mange gange det første indtryk, at kunderne får af virksomheden og kan være udslagsgivende for et salg.

*Alle priser er ekskl. moms og uden betaling til webhotel

Serviceaftale 1
pr. måned
295,-
"Den lille pakke"
Har din virksomhed en hjemmeside uden webshop, dækker denne aftale de flestes behov. Her skal hjemmesiden driftes, holdes opdateret og kontrolleres for fejl m.m, men der er sjældent ændringer.
Løbende opdatering af hjemmeside og plugins
Ekstra månedlig backup
Ugentlig sikkerhedsscanning
Genoprettelse ved nedbrud eller sikkerhedsbrud
Opstart 445,- for hjemmesider vi ikke har bygget
Bestil nu
Serviceaftale 1
pr. måned
595,-
"Den store pakke"
Har din virksomhed en levende webshop, dækker denne aftale dit behov. Her føres der statistik med brugen af hjemmesiden og der er jævnlige opdateringer af indholdet.
ALT fra Serviceaftale 1 +
WooCommerce opdateringer af op til 10 produkter
Ekstra ugentlig backup
1 times support
Google Analytics monitorering
Månedlig status rapport
Opstart 895,- for hjemmesider vi ikke har bygget
Bestil nu

Hjemmesider af Cyberfix